Gå til sidens indhold
 
23.11.2015

Parkering på østsiden

Gennem de seneste par år er det blevet vanskeligere og vanskeligere at finde en parkeringsplads. Med et nyt tiltag håber Sport & Fritid, at der bliver plads til både foreningsmedlemmer og folk, som gerne vil gå en tur i området.

 

 

Der kommer til at ske en række ting i løbet af foråret 2016. Vigtigst bliver det, at ”midterpladsen” mellem Bugten og AMK gøres større og opstribes mere effektivt. Vejen lægges sammen med parkeringspladsen. I alt bliver der 96 pladser.

 

Den nordlige del af midterpladsen (31 pladser) forbeholdes foreningerne på havnen og kan anvendes til langtidsparkering. Der bliver adgang til arealet med en nøgle. Adgangen til den nordlige del bliver fra nord ved den nuværende indkørsel ved Aarhus Sejlklub.

Langtidsparkering vil endvidere skulle foregå på vinterpladsen, hvor der om sommeren som regel er masser af plads.

 

Den sydlige del af pladsen bliver offentlig parkering med 3 timers tidsbegrænsning. Dermed håber vi, at pladserne bliver uinteressante for pendlere og beboere i området. Adgangen bliver ved den nuværende indkørsel fra Dagmar Pedersens Vej ved AMK.

 

Der etableres el- og vandudtag på midterpladsen, så hele eller dele af midterpladsen kan anvendes til vinteropbevaring. Desuden gøres det grønne bælte langs havnebassinet ca. 1,5 meter bredere. Beplantningen fornyes og der etableres bedre opholdsområder, cykelparkering og affaldsstationer.

 

På servicearealet og ved p-pladserne bag ved klubhusene og Frk. Koch genopfriskes opstribningen, og der bliver 3 timers parkering over alt.

 

Tidsplanen er, at arbejdet skal udføres mellem 1. marts og 1. maj – dog således at entreprenøren kan gå i gang tidligere, hvis han/hun selv vil tage risikoen for vinterforanstaltninger.

 

Lige nu er sagen i udbud. Vi satser på en god pris, ellers må vi skære lidt i ambitionerne.

 

Projektet finansieres af anlægsbevillingen til realisering af detailplan øst.

 

Se kort over de nye parkeringspladser (åbner nyt vindue)

Nyheder

 
 
 

Opdateret: 12.7.2017

Afdeling:

Send kommentar: Aarhus Lystbådehavn

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code